Provinciale Prijs Gelijke Kansen

Historiek

Tot nu reikte de Provincie twee maal een Prijs Gelijke Kansen uit aan instanties die zich speciaal hadden ingezet voor de bevordering van Gelijke kansen. In 2003 ontving het gemeentebestuur van Oosterzele de prijs voor haar beleid rond Gelijke kansen. In 2006 kende het provinciebestuur de prijs toe aan het Gentse bedrijf Tower Automotive, een toeleveringsbedrijf uit de metaalsector, dat gelauwerd werd omwille van zijn divers personeelsbeleid. In 2008 werkten we een nieuw reglement uit voor deze prijs.

Editie 2009

De provincieraad keurde een nieuw reglement goed en in 2009 reiken we opnieuw de prijs uit. Tot eind augustus 2009 kan je samen met het inschrijvingsformulier een dossier indienen. In de loop van september beoordeelt een jury de ingezonden kandidaturen. Tijdens een plechtige uitreiking in het najaar ontvangt de laureaat als onderscheiding een kunstwerk van de hand van Frans Wuytack.


Contact
Dienst Welzijn
PAC Het Zuid
Woodrow Wilsonplein 2
9000 Gent


Griet Willems- Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.
tel.09 267 75 30

Zie verder: http://www.oost-vlaanderen.be/public/welzijn_gezondheid/gelijke_kansen/prijs/index.cfm