Enquête knelpunten ziekenhuisgebouwen

U heeft het misschien al eens meegemaakt. U gaat naar het ziekenhuis als patiënt of als bezoeker en u vindt niet meteen de weg naar de juiste afdeling. U bent moeilijk te been en u heeft moeite om uw kamerdeur te openen. Of misschien bent u rolstoelgebruiker en vindt u net dat het ziekenhuis dat u laatst bezocht zeer goed toegankelijk was?
Uw mening als ziekenhuisgebruiker is belangrijk. We willen inzicht krijgen in mogelijke knelpunten en problemen in ziekenhuisgebouwen.

Deel uw ervaring en help Enter en Vipa eventuele knelpunten vast te stellen door in een eenvoudige aanstiplijst aan te duiden waar en welke knelpunten u ondervindt. Er zijn twaalf vragen. Dit neemt slechts vijf minuten of iets meer van uw tijd in beslag. Uw input zal mee opgenomen worden in de knelpuntenanalyse die zal bijdragen aan de realisatie van een inspiratiebundel voor een betere toegankelijkheid van ziekenhuizen.

Download hier de vragenlijst.
De vragenlijst wordt afgesloten op 1 september 2011.

een samenwerking van de Vlaamse overheid, VIpa (steun voor uw zorg -en welzijsinfrastructuur) en Enter (Vlaamse Expertisecentrum toegankelijkheid)